سلامتي و پزشكي سلامتي و پزشكي .

سلامتي و پزشكي

درمان بيماري كيست مويي و يا سينوس پيلونيدال چيست؟

پس از تشخيص قطعي بيماري كيست مويي در فرد تنها راه‌كار درماني قطعي آن يعني جراحي توسط پزشك معالج توصيه خواهد شد البته در صورت عفوني بودن محل آبسه ابتدا يك دوره درمان آنتي بيوتيك براي از بين رفتن چرك و التهاب تجويز مي‌شود.

هيچ يك از درمان‌هاي دارويي و يا خانگي و درمان‌هاي گياهي كه براي درمان بيماري كيست مويي استفاده مي‌شوند به درمان قطعي آن نمي‌توانند كمك كنند و فقط جنبه حمايتي داشته و براي مدتي علايم بيماري را قطع نموده و دير يا زود بيماري به شكل بدتري با علايم و عوارض بيشتري باز خواهند گشت.

اين جراحي مي‌تواند به اشكال مختلف سنتي باز و بسته انجام شود ولي از آن جايي كه جراحي سنتي اين بيماري كمي دردناك و آزاردهنده خواهد بود و مراقبت بعد از آن از جهت پانسمان روزانه و نياز به استراحت كمي مشكل است، بسياري از افراد ترجيح مي‌دهند با درد و علايم آزار دهنده كنار آمده و با روي آوردن به درمان‌هاي موقتي مانند گياه درماني و درمان آنتي بيوتيكي از انجام جراحي خودداري كنند.

اما امروزه با پيشرفت‌هاي بزرگي كه در علم پزشكي به دست امده و با ابداع روش نوين ليزري ديگر ترس از جراحي و يا نگراني‌هاي مربوط به جراحي سنتي مفهوم نخواهد داشت. فرد با كمك روش‌هاي نوين ليزري يك جراحي بدون درد و خونريزي و سرپايي را تجربه خواهد كرد.

با كمك اشعه ليزري عروق و اعصاب آسيب ديده حين جراحي ترميم نسبي شده و مراحل بهبودي فرد بسيار كوتاه خواهد شد به شكلي كه ديگر نيازي به استراحت طولاني مدت و يا محدوديت در فعاليت روزمره وجود نخواهد داشت. اين روش نوين نيازي به پانسمان روزانه و تحمل مشكلات حين تعويض پانسمان ندارد.

بي نيازي به بيهوشي عمومي و يا بستري شدن در بيمارستان و قرار گرفتن در معرض آلودگي محيطي بيمارستاني از ديگر مزاياي اين روش است كه آن را نسبت به ساير جراحي‌هاي سنگين سنتي با تيغ يا چاقوي جراحي برتر مي‌كند. روش جراحي ليزري اين امكان را فرآهم مي‌كند تا فرد در همان روز مراجعه طي يك الي دو ساعت اقدامات درماني لازم را انجام داده و ترخيص شود و به خانه بازگشته و از روز بعدي بدون نياز به حمايت و يا كمكي زندگي عادي خود را همانند قبل ادامه دهد.

همين مزاياي فراوان باعث شده تا بيماران تمايل بيشتري به اين روش نشان داده و به دليل ترس از جراحي سنگين درمان قطعي بيماري خود را به تأخير نيندازند. اما ناگفته نماند كه لازم است افراد براي جلوگيري از بازگشت بيماري و بهودي قطعي خود همكاري لازم را داشته باشند.

منبع : بيماري كيست مويي يا سينوس پيلونيدال


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۱۰:۱۲ توسط:Author2017 موضوع:

بيماري فيستول مقعدي

ممكن است نام بيماري فيستول مقعدي به گوش همه افراد عادي جامعه شنيده نشده باشد. معمولاً افراد زماني با اين بيماري آشنا خواهند شد كه خود يا يكي از اعضاي خانواده‌شان به آن مبتلا شده باشد. به دليل شديد بودن آسيب بافتي در صورت ابتلا به اين بيماري ممكن است مراحل درماني نياز به صبر و مداومت فرد در پيگيري آن تا بهبودي كامل داشته باشد.

در واقع بيماري فيستول مقعدي پر دردسر و سخت درمان بوده و براي جلوگيري از عوارض احتمالي نياز به پيگيري فوري دارد و بهتر است افراد به بهانه‌هاي مختلف سختي و يا طولاني بودن مراحل درماني و يا ترس از مراجعه به پزشك روند درماني خود را به تأخير نينداخته و از پيگيري آن اجتناب نكنند.

قبل از آشنايي با خود فيستول نياز است تا با شكل دقيق‌تري از مقعد آشنا شويد. قسمت انتهايي دستگاه گوارش به كانال مقعدي ختم خواهد شد كه در حد فاصل بين دريچه حلقوي عضلاني داخلي و خارجي مقعد قرار گرفته است. در اين فاصله ميان دو حلقه غددي به نام غدد مقعدي قرار دارد كه ترشحات خود را به داخل كانال مقعد تخليه مي‌كنند. بسته شدن هر يك از اين غدد مقعدي مي‌تواند منجر به ايجاد آبسه، چرك، عفونت و انسداد مسير شود كه زمينه ساز ابتلا به بيماري فيستول مقعدي خواهد بود.

منبع: بيماري فيستول مقعدي


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۰۹:۳۰ توسط:Author2017 موضوع: