سلامتي و پزشكي سلامتي و پزشكي .

سلامتي و پزشكي

روش هاي درمان زگيل مقعدي

انتخاب درمان بستگي به تعداد و محل زگيل، اولويت هاي بيمار و سوابق بيمار بستگي دارد.

داروهاي موضعي بيماري زگيل مقعدي

درمان با داروهاي موضعي معمولا براي زگيل هاي بسيار كوچك و محدود به قسمت خارجي استفاده مي شود. به خاطر داشته باشيد كه براي درمان زگيل مقعدي، حتما بايد از داروهاي موضعي مخصوص استفاده كنيد و از هر نوع پمادي مانند پماد هاي ضد جوش در ناحيه مقعد استفاده نكنيد.
براي استفاده از برخي داروها ممكن است نياز باشد تا به مطب پزشك مراجعه كنيد اما بيشتر داروها را مي توانيد در منزل مصرف كنيد. معمولا مصرف دارو طي چند هفته يا بيشتر ادامه دارد. برخي از داروهاي موضعي عبارت است از:

  • آلدارا، زيكلاارا
  • پودوفيلين
  • اسيد تري كلرواستيك (TCA)
  • اسيد بچكره اي (BCA)
  • ساير گزينه هاي درمان

كريوتراپي

در اين روش از نيتروژن مايع براي از بين بردن زگيل ها استفاده مي شود. نيتروژن مايع موجب انجماد زگيل ها مي شود و پس از انجماد از بين مي روند.

الكتروكوتر

در اين روش پزشكان از يك جريان الكتريكي براي سوزاندن زگيل ها استفاده مي كنند.

درمان زگيل مقعدي با ليزر

تكنيك درمان زگيل مقعدي با ليزر معمولا براي موارد پيشرفته و دشوار استفاده مي شود. اگر زگيل گسترده باشد ممكن است مراحل درمان با ليزر چند جلسه طول بكشد.

جراحي زگيل مقعدي

جراحي زگيل مقعدي بر خلاف اسمش اصلا دشوار نيست و يك عمل سرپايي به حساب مي آيد. گزينه جراحي زگيل مقعدي براي زگيل هاي بزرگ و زگيل هاي داخل كانل مقعد كه به درمان هاي ديگر پاسخ نداده اند، استفاده مي شود. بيمار ميتواند در همان روز عمل به خانه برگردد و نياز به بستري در بيمارستان نيست.
در روش جراحي، پزشك با استفاده از ابزار مخصوص شروع به قطع زگيل مقعد مي كند. به احتمال زياد از داروهاي بي حسي موضعي استفاده مي شود ولي اگر تعداد زگيل مقعدي زياد باشد، ممكن است بي حسي نخاعي و يا بيهوشي كامل براي بيمار در نظر گرفته شود.
پس از استفاده از روش هاي درماني الكتروكوتر، كريوتراپي يا درمان جراحي زگيل مقعد، اكثر افراد براي چند روز احساس ناراحتي و درد دارند و به همين خاطر پزشك براي آنها مسكن تجويز مي كند.
زمان بازگشت به زندگي عادي به شرايط فرد و ميزان گستردگي زگيل مقعدي بستگي دارد.
بيماري زگيل مقعدي تهديد كننده زندگي شما نيست و در اكثر موارد به سرطان تبديل نمي شود. با اين حال، ممكن است ويروس HPV در بدن شما ماندگار شود و پس از درمان منجر به عود مجدد بيماري شود. براي پيشگيري و يا تشخيص زود هنگام بيماري، طبق تشخيص و زمانبندي پزشك، به مطب مراجعه كنيد.
مراجعه منظم به پزشك در سه ماه اول پس از درمان بسيار ضروري است.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۱۳:۳۴ توسط:Author2017 موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :